Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

WIA advocaat

U kunt Kaya Advocatenkantoor inschakelen voor juridische hulp bij uw UWV bezwaarschrift. Bent u het oneens met uw WIA uitkering naar aanleiding van het medisch en arbeidsdeskundig onderzoek? Als WIA advocaat begeleiden wij vele cliënten met problemen omtrent hun WIA, ZW, WAO of Wajong aanvraag of herkeuring. De wet- en regelgeving voor WIA vraagt om specialistische begeleiding. Wij houden ons dagelijks door heel Nederland bezig met UWV zaken en beschikken over jarenlange praktijkkennis.

Kaya Advocatenkantoor analyseert uw situatie en vraagt het dossier op bij het UWV. Wij kunnen met onze expertise in WIA, ZW, WW en Wajong een effectieve aanpak inzetten om met succes uw WIA bezwaar in te dienen. Bent u het niet eens met de diagnose van de verzekeringsarts en / of arbeidsdeskundige van het UWV? Schakel dan de support in van onze WIA rechtsbijstand. Wij staan onze WIA, Wajong en ZW klanten ook juridisch bij inzake ontslagprocedures.

Wij zullen u dan ook begeleiden tijdens uw WIA hoorzitting, waar u zich gesterkt voelt in uw zaak tegen het UWV. Uw situatie, uw dossier en het plan van aanpak worden vooraf overlegd en op papier gezet. Dit kunt u het best met de advocaat overleggen. In de meeste situaties bij een UWV bezwaar wordt u met subsidie geholpen in de kosten. Wij kunnen berekenen wat de kosten en subsidiemogelijkheden zijn. Zodra u het contactformulier invult, bellen we u terug voor overleg.

Wat zijn de kosten?